Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Buinerveen

Zoek jij opties voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Buinerveen? Hieronder tref je een uitgebreide beschrijving. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer vertellen we meer over de huidige maaltijd-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het eten is erg smaakvol en het staat binnen mum van tijd op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
PlaatsBuinerveen
Postcode9524
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-buinerveen

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Buinerveen?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals gerechten als: Stamppot boerenkool met worst of Champignon omelet. In onderstaand blok benoemen we diverse groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, eiwitrijk, zoutarm, lactosevrij, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Alleenstaanden: Werk, school, de sportschool en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken lukt vaak gewoon niet. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Buinerveen: wat moet ik kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Buinerveen dan heb je eigenlijk 3 keuzemogelijkheden: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, tarieven, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Buinerveen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeker praktisch in situatie waarbij u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-buinerveen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met landelijke organisaties voor warme maaltijden in Buinerveen. Per leverancier verstrekken we relevante zaken zoals het huidige assortiment en het tarief. Klik op de knop van een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van bezorgmaaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een weergave van regionale leveranciers. Onder andere stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook bedrijven en organisaties in Nieuwediep, Gasselternijveen en Nieuw-Buinen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
Database met lokale organisaties van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Buinerveen

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote organisaties voor magnetronmaaltijden in Buinerveen. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een verse en gezonde maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Buinerveen aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je de ingrediënten en voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijv. Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten of Groentemix, kormasaus, basmatirijst.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Optie 1 is ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 12 minuten op 550 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Buinerveen.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Buinerveen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,60) en toetje (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast is er de maaltijdservice Buinerveen. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Borger-Odoorn?
Via www.borger-odoorn.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.