Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Odoorn

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Odoorn? Middels onze site lees je relevante info. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice is, en wie er gebruik van kan maken. Verder behandelen we ook de beschikbare soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje instellingen vergelijken. Tevens kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
PlaatsOdoorn
Postcode7873
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-odoorn

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Odoorn?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Probeer onder andere: Gebonden aspergesoep en Hutspot met hachee. In onderstaand blok lees je informatie over verschillende groepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, zoutarm, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Odoorn: hoe werkt dat?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Odoorn dan heb je eigenlijk drie keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, tarieven, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Odoorn? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaliter 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Erg handig indien u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-odoorn

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de volgende tabel bieden we een lijst met populaire keukens voor warme maaltijden in Odoorn. Per bedrijf bieden we praktische info zoals assortiment en het tarief. Klik op de button van een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bezorgservices van magnetronmaaltijden

Hieronder tref je een overzicht met kleinschalige maaltijdservices. Dit kunnen zijn cateraars, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op dit portaal vind je ook organisaties in Oosterhesselen, Gees en Klijndijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
SPAR MaaltijdserviceBurg. de Kockstraat 617861 ABOosterhesselen
Stichting Tafeltje Dekje ZweelooAelder Hooghe 47854 RTAalden
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
BuurtzorgEemslandweg 707894 ADZwartemeer
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
Tabel met kleinschalige maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Odoorn

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgorganisaties (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak hebben ze een overeenkomst met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in Odoorn. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kinderen kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Odoorn in Nederland aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, verse gerechten met seizoensproducten en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Kippenvlees in kerriesaus en Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 100 – 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 5 – 12 minuten op 600 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Odoorn.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Odoorn?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €5,75. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,50) en toetje (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice Odoorn. Voorbeelden zijn grootschalige keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Daarnaast kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Borger-Odoorn?
Via de info op www.borger-odoorn.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.