Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Valthe

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Valthe? Aan de hand van deze site bekijk je een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook vertellen we meer over de aanwezige type gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Scroll dan eerst naar beneden naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
PlaatsValthe
Postcode7872
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-valthe

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Valthe?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Broccoli rollade schotel en/of Spaghetti, tonijn, kappertjes. In de box hieronder vind je diverse groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: 70-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze etenswaren zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. Typische voorbeelden zijn gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, en diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, de fitness en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Valthe: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Valthe dan zijn er 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Valthe? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeker praktisch op het moment dat het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-valthe

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna tref je een database met professionele keukens voor warme maaltijden in Valthe. Per bedrijf bieden we specificaties zoals assortiment en het tarief. Tik op de button van een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van thuismaaltijden

Hierna verstrekken we een verzameling lokaal georiënteerde bezorgservices. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars, slagerijen. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Eeserveen, Oosterhesselen en Zwinderen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceBurg. de Kockstraat 617861 ABOosterhesselen
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
Stichting Tafeltje Dekje ZweelooAelder Hooghe 47854 RTAalden
Ina’s CateringKruisstraat 67851 AEZweeloo
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
Database met gemeentelijke instellingen van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Valthe

Juist bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in Valthe. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Valthe normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijv. Rundergehaktbal in jus of Kippensoep met vermicelli.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Valthe.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Valthe?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €6,25. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en nagerecht (vanaf €1,20).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice Valthe. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ook hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Borger-Odoorn?
Op de website www.borger-odoorn.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.