Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Zandberg

Opties achterhalen voor kant en klaar maaltijden bestellen in Zandberg? Op deze pagina tref je een uitgebreide beschrijving. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder bespreken we de beschikbare maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
PlaatsZandberg
Postcode9564
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zandberg

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Zandberg?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Lasagna bolognese en/of Varkensfilet in jus. In de volgende paragraaf tref je diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de werking van hersenen te stimuleren. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die service kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Alleenstaanden: Studie, de fitness en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zandberg: wat moet ik kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Zandberg dan zijn er in feite drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over hoe groot het aanbod is, prijs, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zandberg? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst in situatie waarbij het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-zandberg

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bekijk je een weergave van populaire bezorgers van warme maaltijden in Zandberg. Per bezorgservice bieden we relevante zaken zoals aantal maaltijden en het tarief. Druk op de knop van een organisatie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bezorgservices van bezorgmaaltijden

In de volgende tabel tref je een overzicht met lokale leveranciers. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Vlagtwedde, Bourtange en Ter Apel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslager SmitGorecht-Oost 299603 AAHoogezand
Restaurant Zonnehuis Sint JozefNoorderstraat 1429611 ANSappemeer
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
Tabel met lokale organisaties van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Zandberg

Ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand behandelen we diverse opties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met erkende bezorgers van magnetronmaaltijden in Zandberg. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een verse en gezonde maaltijd gebruiken rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Zandberg specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Runderlapje, snijbonen, gekookte aardappelen of Chili con carne met rijst-groenteschotel.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 20 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 tot 10 minuten op 500 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Zandberg.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Zandberg?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,30) en dessert (vanaf €1,40).

Welk type leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice Zandberg. We hebben het dan over professionele keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Als laatste bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Borger-Odoorn?
Aan de hand van www.borger-odoorn.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Ook zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.