Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden De Klomp

Wil je alles weten over lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in De Klomp? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je meer informatie. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en wie er gebruik van kan maken. Ook gaan we dieper in op de diverse maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het eten is erg smaakvol en het staat binnen mum van tijd op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteEde
PlaatsDe Klomp
Postcode6745
Website gemeentewww.ede.nl
kant-en-klaar-maaltijden-de-klomp

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in De Klomp?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Groentesoep met balletjes & Raapstelen stamppot. In de box hieronder check je allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, en vetarm, vegetarisch, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Studie, hobby’s en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in De Klomp: wat is het aanbod?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in De Klomp dan zijn er 3 opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. Let goed op de verschillen in assortiment, prijs, smaak en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in De Klomp? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. In de regel elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Ideaal wanneer het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-de-klomp

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna tref je een weergave van professionele keukens voor warme maaltijden in De Klomp. Per bezorgservice tref je relevante zaken zoals aanbod en het tarief. Selecteer een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een weergave van lokale instellingen. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, slagerijen, stichtingen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Otterlo, Harskamp en Lunteren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Opella – De VeenderijVeldjesgraaf 476744 VDEderveen
Stichting Welzijn Ouderen ArnhemKazerneplein 26822 ETArnhem
BuurtzorgBarneveldseweg 11 I6741 LHLunteren
Slagerij van RooijenDorpsstraat 1226741 ANLunteren
Samen Thuis MaaltijdserviceGeitenkamp 456823 HDArnhem
Keurslagerij de HaasBeethovenlaan 686815 BMArnhem
Zilverzorg MaaltijdenVelperweg 176824 BCArnhem
Insula Dei Hunze KohlmannVelperweg 1396824 HKArnhem
Insula Dei Hunze KohlmannBeeklaan 406811 DWArnhem
Keurslagerij De HaasKoningstraat 46811 DEArnhem
Opsomming met regionale maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in De Klomp

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel hebben ze een overeenkomst met landelijke bedrijven voor magnetronmaaltijden in De Klomp. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een verse en gezonde maaltijd eten rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in De Klomp specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten bestaat uit 3 componenten. Ten eerste heb je natuurlijk de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Varkensvlees met appel in saus of Gehakt in kappertjessaus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in De Klomp.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in De Klomp?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €6,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,70) en toetje (vanaf €1,50).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice De Klomp. Dit zijn vaak grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ook is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Ede?
Op de website www.ede.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.