Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Knegsel

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Knegsel? Middels onze site verstrekken we alles wat je moet weten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Tevens gaan we dieper in op de verschillende soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteEersel
PlaatsKnegsel
Postcode5511
Website gemeentewww.eersel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-knegsel

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Knegsel?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals maaltijden als: Stamppot Hete bliksem met stroop en Heldere vermicellisoep. In de box hieronder benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De maaltijden zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de werking van hersenen te stimuleren. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn zoutarm, lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, en natriumarm, koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, school en sport vragen veel van onze tijd. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Studeren, de fitness en feestjes met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Knegsel: welke zijn geschikt?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Knegsel dan zijn er drie opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, onkosten, versheid en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Knegsel? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans 1 of 2 keer per maand aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeer geschikt indien u geen keuken heeft en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-knegsel

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hierna bekijk je een lijst met professionele bedrijven voor warme maaltijden in Knegsel. Per leverancier tref je informatie als het type maaltijden en de kosten. Tik op de button van een aanbieder voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden

In het schema hierna bekijk je een database met gemeentelijke instellingen. Bijvoorbeeld cateraars, supermarkten, stichtingen, zorginstellingen, slagerijen. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Loosbroek, Heeswijk-Dinther en Schijndel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
RSZK – MerefeltParklaan 25504 GBVeldhoven
Keurslager van den BroekNieuwstraat 20c5521 CMEersel
ZuidZorg WijkzorgDe Run 56015504 DKVeldhoven
Dé MaaltijdserviceDe Run 54035504 DGVeldhoven
ZuidZorg WijkzorgGebint 1M5521 WDEersel
Fijn ProeversPostbus 655520 ABEersel
RSZK – KempenlandRondweg 255531 AJBladel
BuurtzorgVan Dissellaan 35531 BPBladel
ZuidZorg WijkzorgServatiusstraat 6a5512 AJVessem
Joris Zorg – GroenendaalDen Hofpad 15512 ACVessem
Overzicht met regionale aanbieders van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Knegsel

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgorganisaties (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote leveranciers van magnetronmaaltijden in Knegsel. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd krijgen rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Knegsel specifiek aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat meestal een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis een ruime portie groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijv. Visburger met groenten & Kip Andorra schotel.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 100 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 12 minuten op 550 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Knegsel.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Knegsel?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €6,45. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,70) en dessert (vanaf €1,50).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Knegsel. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Als laatste hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Eersel?
Via de info op www.eersel.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.