Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Vessem

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Vessem? Middels onze site check je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens vertellen we meer over de verschillende soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje aanbieders vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteEersel
PlaatsVessem
Postcode5512
Website gemeentewww.eersel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vessem

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Vessem?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten & Rookworst met stamppot boerenkool. In het gedeelte hierna tref je meerdere segmenten Nederlanders die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Senioren die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor senioren zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. School, een drukke baan en sport/muziek hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Studenten: School, werken, sport en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vessem: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Vessem dan heb je 3 keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type kent zijn eigen karakter en voordelen. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vessem? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Dikwijls wekelijks of om de week bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Ideaal op het moment dat u geen keuken heeft en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-vessem

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema tref je een verzameling landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Vessem. Per leverancier bieden we praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Tik op de button van een organisatie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder doorzoek je eenvoudig een verzameling plaatselijke instanties. Dat zijn bijv. welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen, cateraars, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Sint-Oedenrode.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Joris Zorg – GroenendaalDen Hofpad 15512 ACVessem
ZuidZorg WijkzorgGebint 1M5521 WDEersel
RSZK – MerefeltParklaan 25504 GBVeldhoven
ZuidZorg WijkzorgDe Run 56015504 DKVeldhoven
RSZK – KempenlandRondweg 255531 AJBladel
Keurslager van den BroekNieuwstraat 20c5521 CMEersel
BuurtzorgVan Dissellaan 35531 BPBladel
Keurslagerij LaureijsSniederslaan 495531 EHBladel
Fijn ProeversPostbus 655520 ABEersel
ZuidZorg WijkzorgServatiusstraat 6a5512 AJVessem
Database met lokale bedrijven van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Vessem

Juist bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal werken ze samen met erkende bezorgers van magnetronmaaltijden in Vessem. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen op die manier een gezonde en voedzame maaltijd gebruiken rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Vessem specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en inspirerende recepten. Zoals Appelcompote en Gepofte aardappels.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 30 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 4 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Vessem.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Vessem?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke service werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,55) en nagerecht (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je kiezen voor de maaltijdservice Vessem. We hebben het dan over speciaal ingerichte keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Als laatste zijn er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Eersel?
Via de info op www.eersel.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens zijn er mogelijkheden die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.