Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Tijnje

Zoek jij opties voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Tijnje? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij bespreken we de huidige gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioFriesland
GemeenteOpsterland
PlaatsTijnje
Postcode8406
Website gemeentewww.opsterland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-tijnje

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Tijnje?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals maaltijden als: Bami babi ketjap of Stamppot Witlof met gehakt. In onderstaande tekst vind je voorbeelden van doelgroepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. Het gaat hier bijvoorbeeld om glutenvrij, gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, en diabetes, natriumarm, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, school en sport wisselen elkaar snel af. Even snel een maaltijd maken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, de fitness en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Tijnje: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Tijnje dan heb je feitelijk drie alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, prijs, houdbaarheid en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Tijnje? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. In de regel per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig wanneer u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-tijnje

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met bekende organisaties voor warme maaltijden in Tijnje. Per organisatie check je uitleg over aanbod en de kosten. Klik op een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instellingen voor senioren maaltijden

In het schema hieronder check je een weergave van lokale bedrijven. Bijvoorbeeld stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars, supermarkten. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Blesdijke, Gorredijk en Langezwaag.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Database met kleinschalige instellingen van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Tijnje

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentrums (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel is dit contractueel geregeld met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Tijnje. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Tijnje in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op de beschrijving vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Zoals Pastaschotel & Hamlapje in jus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 110 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 500 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Tijnje.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Tijnje?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel divers. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,40) en desserts (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je je wenden tot de maaltijdservice Tijnje. Het gaat hier om professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Daarnaast is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Opsterland?
Via de info op www.opsterland.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.