Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Tuk

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Tuk? Op kantenklaarmaaltijden.com verstrekken we relevante info. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook gaan we dieper in op de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar organisaties vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
PlaatsTuk
Postcode8334
Website gemeentewww.steenwijkerland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-tuk

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Tuk?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Rundvlees in tijmsaus en/of Procureurlapje met groenten. In de volgende paragraaf beschrijven we diverse groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden en ook om mentaal gezond te blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Even tussendoor koken schiet er dan wel eens bij in. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Afgestudeerden: Studeren, hobby’s en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Tuk: wat moet ik kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Tuk dan bestaan er 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, prijs, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Tuk? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeker praktisch als u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-tuk

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de volgende tabel bekijk je een database met bekende bezorgers van warme maaltijden in Tuk. Per leverancier check je relevante zaken zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Tik op de knop van een aanbieder voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van senioren maaltijden

Hierna verstrekken we een lijst met gemeentelijke bezorgservices. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, cateraars, supermarkten. Op dit portaal vind je ook leveranciers in Kraggenburg, Schokland en Sint Jansklooster.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgNieuwe Onnastraat 168331 MBSteenwijk
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
Het Pakhuys CateringDolderweg 27 G8331 LLSteenwijk
Zorggroep Oude en Nieuwe LandMeester Z. ter Steghestraat 98331 KGSteenwijk
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
SPAR HofGelderingen 128341 PXSteenwijkerwold
Overzicht met lokale bedrijven van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Tuk

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Verderop behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Dikwijls maken zij hiervoor afspraken met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Tuk. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd nemen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Tuk in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Zoals Hutspot met hachee & Gewokte spinazie.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het ook in de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Tuk.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Tuk?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €5,95. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €1,00).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Tuk. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ook onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Steenwijkerland?
Op de website www.steenwijkerland.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.