Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Nooitgedacht

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in Nooitgedacht? Via deze website bekijk je tips en adviezen. We leggen je uit wat een maaltijdservice is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer leggen we alles uit over de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan bedrijven vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Is er nog wat onduidelijk? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioDrenthe
GemeenteAa en Hunze
PlaatsNooitgedacht
Postcode9449
Website gemeentewww.aaenhunze.nl
kant-en-klaar-maaltijden-nooitgedacht

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Nooitgedacht?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Spaghetti bolognese schotel of Varkensvlees in saus. Hieronder bekijk je enkele voorbeelden van groepen mensen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

  • Ouderen / senioren: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen gezond te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, zoutarm, gemalen, eiwitrijk, en vetarm, diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
  • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Afgestudeerden: Werk, school, hobbies en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Nooitgedacht: waar kan ik uit kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Nooitgedacht dan heb je eigenlijk 3 keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Zo verschillen de op het gebied van: aanbod, kosten, versheid en bezorging.

  1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Nooitgedacht? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk om de week aan huis geleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-nooitgedacht

Vergelijk diverse maaltijdservices

Hieronder bieden we een opsomming van professionele leveranciers van warme maaltijden in Nooitgedacht. Per aanbieder bieden we specificaties zoals aanbod en vanafprijs. Klik op de button van een maaltijdservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder check je een lijst met gemeentelijke organisaties. Bijvoorbeeld stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, slagerijen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Grolloo, Vredenheim en Papenvoort.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Welzijnswerk MDBurg. van Weezelplein 109431 AGWesterbork
Icare – DekelhemBoddeveld 19461 JAGieten
Welzijnswerk MDStuurboord 19422 HTSmild
Egbert Jan CateringRomhof 339411 SBBeilen
Dignis – ‘t HolthuysWepel 29468 HGAnnen
Slagerij BoxemDe Trog 29461 DCGieten
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Keurslagerij BraamskampGrolloërstraat 22a9451 KBRolde
Woonzorgcentrum De WenningMolencamp 419451 GJRolde
Schema met gemeentelijke bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Nooitgedacht

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

  • Bedrijven kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. Als werkgever wil je dan graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
  • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Nooitgedacht. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
  • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd krijgen rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Nooitgedacht zich aan moeten houden. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking vind je vaak een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 aspecten. Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Zo zijn er 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Zoals Varkensfilet in jus met koolraap & Creoolse visschotel met gekookte aardappelen.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 35 minuten op 120 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 5 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Nooitgedacht.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Nooitgedacht?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd heeft effect op de kosten. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €5,95. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,55) en dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice Nooitgedacht. Denk dan aan professionele keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Aa en Hunze?
Op www.aaenhunze.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.