Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Zeijerveen

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Zeijerveen? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Ook behandelen we ook de beschikbare gerecht-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdservices vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioDrenthe
GemeenteAssen
PlaatsZeijerveen
Postcode9489
Website gemeentewww.assen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zeijerveen

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Zeijerveen?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Speklapje, snijbonen spek, gekookte aardappelen en Kippenpoot tomatensaus, wokgroente, rösti. Hierna bekijk je verschillende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken schiet er dan wel eens bij in. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Jongvolwassenen: Studie, muziek en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zeijerveen: waar kan ik uit kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Zeijerveen dan zijn er drie alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, tarieven, herkomst producten en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zeijerveen? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. In de regel per 6 of 12 stuks afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeer geschikt indien u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-zeijerveen

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het volgende schema bieden we een lijst met bekende bedrijven voor warme maaltijden in Zeijerveen. Per organisatie doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals aantal maaltijden en de prijzen. Druk op de knop van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bezorgservices van bezorgmaaltijden

In onderstaand schema bekijk je een opsomming van lokaal georiënteerde maaltijdservices. Dit kunnen zijn cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Vries, Zeegse en Rhee.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Overzicht met kleinschalige maaltijdservices van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Zeijerveen

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met erkende organisaties voor magnetronmaaltijden in Zeijerveen. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Zeijerveen zich aan moeten houden. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Denk aan Tortellini gevuld met kaas en Gebonden tomatensoep.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 110 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Zeijerveen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Zeijerveen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €5,95. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,90).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Zeijerveen. Voorbeelden zijn cateringbedrijven en grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Assen?
Op de website www.assen.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.