Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Zeijerveld

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Zeijerveld? Hieronder tref je tips en adviezen. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Daarbij behandelen we ook de verschillende type gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje bedrijven vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteAssen
PlaatsZeijerveld
Postcode9491
Website gemeentewww.assen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zeijerveld

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk interessante aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Zeijerveld?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Schnitzel mexico schotel en/of Gegrilde paprika. In de volgende paragraaf lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden en ook om mentaal gezond te blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en vetarm, diabetes, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, hobbies en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zeijerveld: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Zeijerveld dan heb je drie keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, tarieven, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zeijerveld? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Dikwijls per 6 of 12 stuks aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Erg handig indien u zelf niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-zeijerveld

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder vind je een overzicht met populaire keukens voor warme maaltijden in Zeijerveld. Per instantie tref je specificaties zoals aanbod en de prijzen. Klik op de button van een leverancier voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van thuismaaltijden

Hierna bekijk je een overzicht met lokaal georiënteerde bedrijven. Dat zijn bijv. zorginstellingen, stichtingen, cateraars, slagerijen, supermarkten. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook aanbieders in Zeegse, Taarlo en Ter Aard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Tabel met gemeentelijke bezorgservices van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Zeijerveld

Ook kantoren en bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand behandelen we diverse opties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorggroepen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter hebben ze een overeenkomst met erkende keukens voor magnetronmaaltijden in Zeijerveld. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Zeijerveld normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket vind je de voedingswaarden en toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Onder andere Rode kool met gehakt schotel of Nasi kip saté.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit doe je in circa 35 minuten op 110 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 600 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Zeijerveld.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Zeijerveld?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (rond de €6,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,25) en/of een toetje na (vanaf €1,20).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice Zeijerveld. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Assen?
Op de website www.assen.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Tevens bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.