Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Bronnegerveen

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Bronnegerveen? Op deze pagina check je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer gaan we dieper in op de huidige maaltijd-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
PlaatsBronnegerveen
Postcode9526
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bronnegerveen

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Bronnegerveen?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Klapstuk met hutspot & Ajam pangang met nasi goreng. In het gedeelte hierna lees je informatie over voorbeelden van doelgroepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bronnegerveen: wat zijn de mogelijkheden?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Bronnegerveen dan heb je eigenlijk drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, kosten, herkomst producten en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bronnegerveen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Meestal om de week afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. De oplossing als zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-bronnegerveen

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het schema hieronder tref je een opsomming van erkende bezorgers van warme maaltijden in Bronnegerveen. Per instantie verstrekken we details als het soort gerechten dat ze aanbieden en een prijsindicatie. Klik op de knop van een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van thuismaaltijden

In de tabel hierna check je een opsomming van gemeentelijke maaltijdservices. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, supermarkten, stichtingen, zorginstellingen, cateraars. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Gasselternijveenschemond, Nieuw-Buinen en Buinerveen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
Weergave met regionale instanties van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Bronnegerveen

Juist bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop behandelen we diverse opties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als werkgever wil je dan graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentra (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak werken ze samen met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Bronnegerveen. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een gezonde en voedzame maaltijd krijgen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Bronnegerveen in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), weinig zout (max 2 gram), bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Kippenvlees in kerriesaus en Pastaschotel van penne, zalm en spinazie.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 110 – 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 tot 12 minuten op 550 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Bronnegerveen.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Bronnegerveen?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,80. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €5,75. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,60) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,25).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Bronnegerveen. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Borger-Odoorn?
Aan de hand van www.borger-odoorn.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.