Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Odoornerveen

Wil je kant en klaar maaltijden bestellen in Odoornerveen? Aan de hand van deze site bieden we alle belangrijke aspecten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder behandelen we ook de beschikbare soorten gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
PlaatsOdoornerveen
Postcode7874
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-odoornerveen

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check interessante aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Odoornerveen?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Javaanse rund.stoof met kokos en gekruide rijst of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. In onderstaande tekst benoemen we allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De producten zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, gemalen, en diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, de sportschool en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Odoornerveen: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Odoornerveen dan heb je eigenlijk drie opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, houdbaarheid en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Odoornerveen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-odoornerveen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna bekijk je een overzicht met professionele bezorgers van warme maaltijden in Odoornerveen. Per bezorgservice tref je praktische info zoals het huidige assortiment en de prijzen. Klik op de knop van een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In onderstaand schema bieden we een verzameling lokaal georiënteerde bezorgservices. Voorbeelden zijn stichtingen, zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Gees, Zwinderen en Valthe.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
SPAR MaaltijdserviceBurg. de Kockstraat 617861 ABOosterhesselen
Stichting Tafeltje Dekje ZweelooAelder Hooghe 47854 RTAalden
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
BuurtzorgEemslandweg 707894 ADZwartemeer
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
Tabel met lokaal georiënteerde bezorgservices van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Odoornerveen

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Odoornerveen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • De grotere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Odoornerveen de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis een ruime portie groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Onder andere Rode bieten met een speklap en jus of Kruudmoes met gortepap.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 20 minuten op 120 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 5 – 12 minuten op 500 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Odoornerveen.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Odoornerveen?
De kosten van de maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €5,75. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,55) en desserts (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice Odoornerveen. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tevens bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Borger-Odoorn?
Door middel van www.borger-odoorn.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.