Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Westdorp

Wil je alles weten over kant en klaar maaltijden bestellen in Westdorp? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we relevante info. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Evenzeer gaan we verder in op de huidige maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje organisaties vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
PlaatsWestdorp
Postcode9534
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-westdorp

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Westdorp?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n verse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Populair zijn bijvoorbeeld: Kipragout met Parijse wortelen & Koninginnesoep met kip. In het gedeelte hierna check je voorbeelden van doelgroepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen: 75-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aangemalen, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en vetarm, diabetes, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Afgestudeerden: Studeren, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Westdorp: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Westdorp dan bestaan er 3 keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Westdorp? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Vaak elke week 1 keer aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeker praktisch indien het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-westdorp

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder bieden we een overzicht met erkende aanbieders van warme maaltijden in Westdorp. Per bezorgservice doorzoek je eenvoudig praktische info zoals het actuele aanbod en vanafprijs. Klik op de button van een maaltijdvoorziening voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel vind je een database met kleinschalige leveranciers. Dit kunnen zijn zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Bronnegerveen, Bronneger en Borger.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Database met gemeentelijke organisaties van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Westdorp

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Westdorp. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen zo een verse en gezonde maaltijd eten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Westdorp normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je de precieze voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst zijn er de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Bruine bonensoep en Linzensoep met bleekselderij.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 110 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 12 minuten op 550 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Westdorp.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Westdorp?
De kosten van de maaltijdservices variëren nogal. Elke bezorgservice heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €6,55. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,55) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,90).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder is er de maaltijdservice Westdorp. Het betreft professionele keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Borger-Odoorn?
Op de website www.borger-odoorn.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.