Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Steensel

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Steensel? Via deze website check je aanvullende details. We leggen je uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer gaan we verder in op de diverse soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteEersel
PlaatsSteensel
Postcode5524
Website gemeentewww.eersel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-steensel

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Steensel?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Zoals eten als: Spaghettischotel bolognese & Kippenpoot tomatensaus, wokgroente, rösti. In de volgende paragraaf lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Geholpen door deze senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze gerechten zijn erg voedzaam, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers is gezond eten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, gemalen, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: School, werken, hobby’s en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Steensel: hoe werkt dat?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Steensel dan heb je eigenlijk drie alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type gerecht heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, tarieven, bewaaradviezen en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Steensel? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Normaliter 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeker praktisch in situatie waarbij u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-steensel

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling populaire keukens voor warme maaltijden in Steensel. Per bezorgservice verstrekken we relevante zaken zoals aanbod en budget. Selecteer een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van senioren maaltijden

In het schema hieronder bekijk je een weergave van lokaal georiënteerde organisaties. Bijvoorbeeld stichtingen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, supermarkten, cateraars. Op dit platform vind je ook leveranciers in Schijndel, Sint-Oedenrode en Vessem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgGebint 1M5521 WDEersel
ZuidZorg WijkzorgKloostertuin 25531 HCBladel
Keurslager van den BroekNieuwstraat 20c5521 CMEersel
Fijn ProeversPostbus 655520 ABEersel
Catering Just UsNicolaas Beetslaan 175531 TGBladel
Keurslagerij LaureijsSniederslaan 495531 EHBladel
ZuidZorg WijkzorgGroeneweg 27c5541 AGReusel
ZuidZorg WijkzorgRijt 25552 BKValkenswaard
BuurtzorgVan Dissellaan 35531 BPBladel
RSZK – KempenlandRondweg 255531 AJBladel
Schema met regionale organisaties van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Steensel

Juist bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Organisaties laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook verzorgingslocaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met professionele aanbieders van magnetronmaaltijden in Steensel. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Steensel normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Typisch Nederlandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Gebonden rundvleessoep of Snijbonenstamppot met slavink en jus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 25 minuten op 125 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 12 minuten op 500 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Steensel.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Steensel?
De kosten van de maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke service heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,90. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €5,75. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €1,15).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Steensel. We hebben het dan over grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Eersel?
Via www.eersel.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen en spaartegoeden.