Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Wintelre

Direct mogelijkheden bekijken voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Wintelre? Middels onze site lees je meer informatie. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook behandelen we ook de actuele gerecht-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar aanbieders vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteEersel
PlaatsWintelre
Postcode5513
Website gemeentewww.eersel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-wintelre

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Wintelre?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smakelijke kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix en/of Gekruide krieltjes. Hieronder bekijk je voorbeelden van doelgroepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen is er minder directe zorg noodzakelijk. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Afgestudeerden: Werk, school, sport en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Wintelre: wat zijn de mogelijkheden?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Wintelre dan zijn er in feite drie keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, financiën, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Wintelre? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. In de regel elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Een uitkomst indien u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-wintelre

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hieronder bieden we een lijst met bekende organisaties voor warme maaltijden in Wintelre. Per aanbieder vind je praktische info zoals aanbod en de prijzen. Druk op de button van een instelling voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

In de tabel hierna vind je een weergave van kleinschalige instanties. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Vorstenbosch, Schijndel en Knegsel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgServatiusstraat 6a5512 AJVessem
RSZK – KempenlandRondweg 255531 AJBladel
Joris Zorg – GroenendaalDen Hofpad 15512 ACVessem
RSZK – MerefeltParklaan 25504 GBVeldhoven
BuurtzorgVan Dissellaan 35531 BPBladel
ZuidZorg WijkzorgGebint 1M5521 WDEersel
Keurslagerij LaureijsSniederslaan 495531 EHBladel
ZuidZorg WijkzorgKloostertuin 25531 HCBladel
Keurslager van den BroekNieuwstraat 20c5521 CMEersel
Fijn ProeversPostbus 655520 ABEersel
Database met kleinschalige aanbieders van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Wintelre

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Verderop vind je een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele aanbieders van magnetronmaaltijden in Wintelre. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd eten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Wintelre in de regel aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de verpakking vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 onderdelen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Bijv. Runderhachee, stamppot hutspot of Pulled pork zoete aard puree bonenmix.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 20 minuten op 100 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Wintelre.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Wintelre?
De tarieven van maaltijden aan huis liggen ver uit elkaar. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €5,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,30) en dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice Wintelre. Onder andere cateringbedrijven en grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tenslotte onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Eersel?
Via de info op www.eersel.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.