Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Tjuchem

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Tjuchem? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Daarbij behandelen we ook de actuele maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar bedrijven vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGroningen
GemeenteMidden-Groningen
PlaatsTjuchem
Postcode9939
Website gemeentewww.midden-groningen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-tjuchem

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Tjuchem?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Zalm remouladesaus groentemix gek aard of Stamppot zuurkool. In de box hieronder beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze gerechten zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en vetarm, diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: Werk, muziek en afspraken met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Tjuchem: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Tjuchem dan zijn er in feite 3 keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over hoe groot het aanbod is, prijzen, herkomst producten en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Tjuchem? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls elke week 1 keer bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Ideaal op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-tjuchem

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een weergave van bekende aanbieders van warme maaltijden in Tjuchem. Per leverancier check je informatie als assortiment en de kosten. Klik op de button van een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder bieden we een database met lokale aanbieders. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, cateraars. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Westeremden, Garsthuizen en Farmsum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
BuurtzorgBorgweg 369951 BGWinsum
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
Keurslager KampsRegnerus Praediniusstraat 109951 CBWinsum
SPAR GijzenHoofdstraat 449951 ACWinsum
TSN ThuiszorgMeeden 3E9951 HZWinsum
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
SPAR KappenKerkstraat 589945 SHWagenborgen
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
Tabel met kleinschalige maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Tjuchem

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgorganisaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote aanbieders van magnetronmaaltijden in Tjuchem. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Diverse thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een verse en gezonde maaltijd opeten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Tjuchem specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je informatie over de voedingswaarden en toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 aspecten. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Typisch Nederlandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Zoals Spagheti carbonara en Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 30 – 40 minuten op 100 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Tjuchem.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Tjuchem?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,45. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,30) en nagerecht (vanaf €1,00).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice Tjuchem. We hebben het dan over cateringbedrijven en grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Midden-Groningen?
Op de website www.midden-groningen.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.