Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Noardburgum

Direct mogelijkheden bekijken voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Noardburgum? Via deze website check je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder gaan we dieper in op de beschikbare gerecht-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
PlaatsNoardburgum
Postcode9257
Website gemeentewww.tytsjerksteradiel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-noardburgum

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Noardburgum?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Witlofschotel met ham en/of Zalmfilet in roomsaus. In het gedeelte hierna vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: Werk, school, sport en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Noardburgum: hoe werkt dat?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Noardburgum dan heb je drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, onkosten, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Noardburgum? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeker praktisch in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken of als er lichamelijke beperkingen zijn. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-noardburgum

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het schema hierna verstrekken we een overzicht met populaire bedrijven voor warme maaltijden in Noardburgum. Per leverancier bekijk je praktische info zoals assortiment en het tarief. Selecteer een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke organisaties van senioren maaltijden

In het schema hierna vind je een overzicht met gemeentelijke maaltijdservices. Dit kunnen zijn zorginstellingen, cateraars, stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook leveranciers in Frieschepalen, Burgum en Tytsjerk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorggroep – Bennema StateRijksstraatweg 1659254 DEHurdegaryp
SPAR DrogehamDe Buorren 269289 HGDrogeham
BuurtzorgVan Weerden Poelmanstraat 139254 CSHurdegaryp
Slagerij VeltmanSchoolstraat 609251 ECBurgum
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
BuurtzorgVoorstraat 46a9285 NTBuitenpost
BuurtzorgVoorstraat 549291 CLKollum
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
SPAR BijlsmaGreate Buorren 409263 PNGarijp
Alles ûnder ien DakE.M. Beimastrjitte 339261 VGEastermar
Weergave met lokaal georiënteerde bezorgservices van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Noardburgum

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met erkende bezorgers van magnetronmaaltijden in Noardburgum. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd nuttigen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Noardburgum normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met de voedingswaarden en toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijv. Babi pangang met witte rijst en groenten & Stamppot boerenkool.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 120 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Meestal verwarm je het in circa 5 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Noardburgum.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Noardburgum?
De kosten van de maaltijdservices variëren nogal. Elke bezorgservice heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (zo’n €5,95. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,25) en dessert (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je kiezen voor de maaltijdservice Noardburgum. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Tytsjerksteradiel?
Via de info op www.tytsjerksteradiel.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij zijn er landelijk regelingen via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.