Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Niebert

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Niebert? Via deze website verstrekken we een uitgebreide beschrijving. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en voor wie het geschikt is. Tevens bespreken we de diverse soorten gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGroningen
GemeenteWesterkwartier
PlaatsNiebert
Postcode9365
Website gemeentewww.westerkwartier.nl
kant-en-klaar-maaltijden-niebert

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Niebert?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een verse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Varkensfilet in jus en Stamppot boerenkool. In onderstaand blok lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om het geheugen op peil te houden. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: School, werken, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Niebert: waar kan ik uit kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Niebert dan heb je feitelijk drie alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, budget, versheid en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Niebert? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls om de week op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Een uitkomst in situatie waarbij u niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-niebert

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het volgende schema check je een opsomming van erkende aanbieders van warme maaltijden in Niebert. Per organisatie vind je informatie als aantal maaltijden en budget. Klik op de button van een instelling om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van senioren maaltijden

Hierna vind je een lijst met regionale bedrijven. Dat zijn bijv. welzijnsorganisaties, supermarkten, cateraars, zorginstellingen, slagerijen. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Midwolde, Tolbert en Marum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Zorggroep DrentheIndustrieweg 159402 NPAssen
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
Kemkers Groente en FruitKleuvenstee 319403 LTAssen
Icare – BoshofBeilerstraat 389401 PMAssen
Tafelgenot Maaltijdservice AssenHophullen 19403 WNAssen
Restaurant Eten Bij De BurenVredeveldseweg 759404 CCAssen
Slagerij MagerKoopmansplein 169401 ELAssen
Mennega CateringGroningerstraat 2a9401 BKAssen
Weergave met gemeentelijke maaltijdservices van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Niebert

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook verzorgingslocaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke leveranciers van magnetronmaaltijden in Niebert. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Ook thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Niebert in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Ossestaartsoep en Kabeljauw in kruidensaus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 – 40 minuten op 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Niebert.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Niebert?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (rond de €5,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,60) en dessert (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice Niebert. Onder andere grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ten derde hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Westerkwartier?
Via de info op www.westerkwartier.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.