Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Hapert

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Hapert? Via onze site verstrekken we een uitgebreide beschrijving. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens leggen we alles uit over de diverse soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBladel
PlaatsHapert
Postcode5527
Website gemeentewww.bladel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hapert

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Hapert?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Hachee met rodekool en witte rijst & Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes. In de volgende paragraaf bekijk je allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

  • Bejaarden: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de werking van hersenen te stimuleren. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
  • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Starters: Werk, school, de fitness en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hapert: welke soorten zijn er?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Hapert dan zijn er drie opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, prijs, houdbaarheid en afleveropties.

  1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hapert? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Meestal 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeker praktisch wanneer u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-hapert

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het volgende schema bieden we een verzameling landelijke aanbieders van warme maaltijden in Hapert. Per instantie vind je uitleg over aantal maaltijden en de tarieven. Klik op een bezorgservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke leveranciers van bezorgmaaltijden

In het schema hierna verstrekken we een overzicht met lokale maaltijdvoorzieningen. Dit kunnen zijn supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Knegsel, Vessem en Steensel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgGebint 1M5521 WDEersel
ZuidZorg WijkzorgKloostertuin 25531 HCBladel
Keurslager van den BroekNieuwstraat 20c5521 CMEersel
Fijn ProeversPostbus 655520 ABEersel
Catering Just UsNicolaas Beetslaan 175531 TGBladel
Keurslagerij LaureijsSniederslaan 495531 EHBladel
ZuidZorg WijkzorgGroeneweg 27c5541 AGReusel
ZuidZorg WijkzorgRijt 25552 BKValkenswaard
BuurtzorgVan Dissellaan 35531 BPBladel
RSZK – KempenlandRondweg 255531 AJBladel
Overzicht met lokale bedrijven van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Hapert

Juist bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
  • Ook zorgcentra (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke bedrijven voor magnetronmaaltijden in Hapert. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
  • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en voedzame maaltijd opeten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Hapert in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Onder andere Rundvlees in basilicumsaus of Spaghetti carbonara met stukjes kip.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Hapert.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Hapert?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €6,25. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,40) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,40).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Daarnaast is er de maaltijdservice Hapert. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Bladel?
Aan de hand van www.bladel.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Ook heb je soms ook recht op zorg vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij kijkt men naar het spaarvermogen en actuele inkomen.