Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden 2e Valthermond

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in 2e Valthermond? Aan de hand van deze site check je alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder gaan we verder in op de diverse type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Plaats2e Valthermond
Postcode7877
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-2e-valthermond

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in 2e Valthermond?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Selecteer bijvoorbeeld: Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. In onderstaand blok check je heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Ouderen: 75-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De menu’s zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om gewicht te verliezen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, en vetarm, diabetes, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Werk, school, hobbies en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten is vaak geen optie. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in 2e Valthermond: wat is het aanbod?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in 2e Valthermond dan heb je feitelijk drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, tarieven, houdbaarheid en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in 2e Valthermond? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Dikwijls per 6 of 12 stuks afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt als u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-2e-valthermond

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bieden we een database met grote leveranciers van warme maaltijden in 2e Valthermond. Per instantie check je relevante zaken zoals het huidige assortiment en budget. Tik op de button van een maaltijdservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor thuismaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een verzameling lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Dat zijn bijv. cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen. Op deze website vind je ook aanbieders in Valthe, Odoorn en Exloo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
BuurtzorgEemslandweg 707894 ADZwartemeer
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
SPAR KroezeKlemstrook 2a7894 CNZwartemeer
Sociaal Restaurant HoogeveenDekkerplein 17901 BZHoogeveen
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
Schema met regionale bezorgservices van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in 2e Valthermond

Ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentra (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in 2e Valthermond. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in 2e Valthermond de basis aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een gemiddelde maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je vlees/vis/vleesvervangers. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Onder andere Couscous, kip, mergueze worst & Hongaarse goulash, rijst, doperwten.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 12 minuten op 550 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in 2e Valthermond.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in 2e Valthermond?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €5,75. Voor een tafeltje dekje maaltijd moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €1,35).

Welk type leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice 2e Valthermond. Dit zijn vaak grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Borger-Odoorn?
Door middel van www.borger-odoorn.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.