Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Buinen

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Buinen? Via onze site tref je meer informatie. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder leggen we alles uit over de beschikbare maaltijd-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
PlaatsBuinen
Postcode9528
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-buinen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Buinen?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Spekpannenkoek & Rundergoulash. In de box hieronder vind je meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor elke dieetwens of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, zoutarm, lactosevrij, gemalen, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: School, werken, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Buinen: welke soorten zijn er?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Buinen dan heb je feitelijk drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, onkosten, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Buinen? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Normaal elke week 1 keer afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. De oplossing als zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-buinen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling erkende leveranciers van warme maaltijden in Buinen. Per aanbieder bekijk je informatie als aantal maaltijden en budget. Kies een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van thuismaaltijden

In de volgende tabel check je een opsomming van lokale bezorgservices. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen, slagerijen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Drouwenermond, Buinerveen en Bronnegerveen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
Overzicht met gemeentelijke bedrijven van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Buinen

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld bij een cursus of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Buinen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • De grotere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Buinen aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. O.a. Ribkarbonade in jus of Pulled pork zoete aard puree bonenmix.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 minuten op 125 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 12 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Buinen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Buinen?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €5,95. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en nagerecht (vanaf €1,15).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Buinen. Het gaat hier om cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Daarnaast zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Borger-Odoorn?
Op de website www.borger-odoorn.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.