Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Duizel

Direct mogelijkheden bekijken voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Duizel? Via deze website check je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor wie het geschikt is. Ook gaan we verder in op de actuele type gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar organisaties vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteEersel
PlaatsDuizel
Postcode5525
Website gemeentewww.eersel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-duizel

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Duizel?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een lekkere kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals gerechten als: Stoofpotje peer, rundvlees en puree & Zalm remouladesaus groentemix gek aard. In de box hieronder bekijk je allerlei soorten groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, zoutarm, en vegetarisch, natriumarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Een baan, sport en studie wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: Werk, school, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Duizel: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Duizel dan zijn er in feite drie opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, prijs, kwaliteit en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Duizel? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. In de regel 1 of 2 keer per maand aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Ideaal wanneer het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-duizel

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bekijk je een database met erkende organisaties voor warme maaltijden in Duizel. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals aantal maaltijden en vanafprijs. Tik op de knop van een bezorgservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van opwarmmaaltijden

Hieronder vind je een verzameling regionale leveranciers. Voorbeelden zijn cateraars, stichtingen, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Sint-Oedenrode, Knegsel en Wintelre.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgGebint 1M5521 WDEersel
ZuidZorg WijkzorgKloostertuin 25531 HCBladel
Keurslager van den BroekNieuwstraat 20c5521 CMEersel
Fijn ProeversPostbus 655520 ABEersel
Catering Just UsNicolaas Beetslaan 175531 TGBladel
Keurslagerij LaureijsSniederslaan 495531 EHBladel
ZuidZorg WijkzorgGroeneweg 27c5541 AGReusel
ZuidZorg WijkzorgRijt 25552 BKValkenswaard
BuurtzorgVan Dissellaan 35531 BPBladel
RSZK – KempenlandRondweg 255531 AJBladel
Database met gemeentelijke instellingen van magnetronmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Duizel

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met grote aanbieders van magnetronmaaltijden in Duizel. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zodoende een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Duizel normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijv. Gestoofde kip moksi alesi en Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Optie 1 is ongeveer 25 – 40 minuten op 110 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Duizel.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Duizel?
De kosten van de maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,35) en desserts (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice Duizel. Dit zijn vaak grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ook bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Eersel?
Op www.eersel.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens bestaan er andere regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.