Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Kant en klaar maaltijden Lelystad

Ben jij op zoek naar een positief geteste kant en klaar maaltijd uit Lelystad? In samenwerking met onze specialisten vergelijk jij welbekende verzorgers van diepvriesmaaltijden. Een uitkomst voor senioren, jongere mensen, of gezinnen met weinig tijd. In amper 5 minuten stoom jij een kostelijk diner. Voorbeelden zijn Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus of natuurlijk Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes. De magnetronmaaltijd altijd flauw of zout? Gelukkig is dat niet meer aan de orde. De veel gekozen warme kant-en-klaarmaaltijden aan huis bevatten veel vitamines en zijn armer aan zoetigheid en koolhydraten.

Wat zijn de voordelen van een kant en klaar maaltijd in Lelystad? Het is erg makkelijk. Je koopt bijvoorbeeld 3 verschillende menu’s bij een erkende aanbieder als Hoogvliet. Je legt het een hele week in de kelder. Niet direct nodig? Bescherm het een langere tijdsduur in de ijskast. Zo’n koelverse maaltijd warm je op in 5 tot 10 minuten, comfortabel en eenvoudig in de magnetron. De vergoeding? Dit is voor een weldadig hapje om en nabij €5,50. Gratis bezorgd aan huis is vaak bij de prijs inbegrepen. Je kunt het gewoon eens proberen. Deze smaakvolle thuismaaltijden voor ouderen zullen nooit worden bezorgd als jij er niet om gevraagd hebt.

* Goed om te weten: → Kant-en-klare menu’s kopen bij de lekkerste stoommaaltijd in Lelystad? Vergelijk eenvoudig de thuismaaltijden. Of navigeer meteen naar Vriesverse maaltijden

Waarom kiezen voor kant en klaar maaltijden in Lelystad

 • Gratis & persoonlijk bij je thuisbezorgd
 • Altijd verse producten en ingrediënten
 • Géén abonnement of afnameverplichting
 • Binnen 5 minuten een complete maaltijd op tafel
 • Vis, vlees of vegetarisch: veel keuzemogelijkheden

Ook nieuwsgierig naar een diepvriesmaaltijd die voor jou geschikt is? Beneden tref je de meest populaire dienstverleners van magnetronmaaltijden aan huis in Lelystad. Selecteer in het schema hieronder een van de verstrekkers voor meer info. Enthousiast? Koop dan nog deze week je eerste proefmaaltijd! Vegetarisch? Pure en verse producten? Gek op een stamppot? Kunnen ze jou wakker maken voor Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook? Maaltijd-organisaties bieden het stuk voor stuk aan.

kant en klaar maaltijden Lelystad

aanvragen maaltijd

Diepvriesmaaltijden bezorgen in Lelystad

diepvriesmaaltijd bezorgen Lelystad

Een (magnetron) warme diepvriesmaaltijd gratis laten bezorgen, thuis of op je werk. Steeds meer jongeren en ouderen ontdekken het gemak. Is lang in de keuken staan niks voor jou? Lukt het koken niet meer? Dan is het tijd voor verse diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen in Lelystad! De lijst hieronder bevat de meest gekozen aanbieders.

 • Kies uit 130 verschillende gerechten bij Apetito
 • Probeer het proefpakket van Foodconnect: 5 gerechten voor €20
 • De menu’s van Uitgekookt worden dagvers gekookt
 • De menu’s van Vers voor Thuis bewaar je tot 2 maanden in de vriezer
 • Bij Maaltijdservice.nl heb je geen abonnement nodig.
 • De gezonde verse gerechten van Van Smaak houden je vitaal. En wat te denken van onder andere versaantafel.nl, Spar, lekker-thuis.nl, COOP, maaltijdgemak.nu, PLUS, vansmaak.nl, Albert Heijn, Jumbo, kookjijofik.nl, foodconnect.nl.

Magnetronmaaltijden aan huis in Lelystad

Tafeltje Dekje, dat zal je vast bekend klinken? Deze vorm van een thuismaaltijd kennen we nog steeds. Diepvries-maaltijden bezorgen bij ouderen, verzorgingshuizen en invaliden. Het woord “tafeltje dekje” dreigt te verdwijnen. Iets wat we nu veel vaker gebruiken is dagverse maaltijd en/of koelvers menu. De praktijk is gelukkig niet anders: een makkelijke magnetronmaaltijd bezorgen in Lelystad aan huis.

Voor oudere mensen is koken niet vanzelfsprekend. Kant en klare maaltijden in de provincie Flevoland is dan een uitkomst. Bejaarden reserveren eenvoudig dagverse, koelverse en kant en klaar maaltijden via internet. Het wordt gratis bezorgd door partijen als Gewoon lekker thuis en Maaltijdservice.nl. Binnen mum van tijd op tafel: magnetronmenu’s als Doperwtje wortel kippenpoot schotel, Boerenkoolstoof met ei of kies voor Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen. Populaire producten zijn de: Kant en klare Pannekoeken en ook Kant en klare Zoutarm. Even opwarmen in de magnetron, en start met genieten! Recent gepubliceerd: alles over Kant en klaar maaltijden De Goorn

1. Kies je gerechten

2. Thuis op op je werk laten bezorgen

3. Snel voedzame maaltijd op tafel

4. Je wilt nooit meer anders!

Bij wie vind ik de heerlijkste diepvriesmaaltijd in Lelystad?
3.7

Review kant en klaar maaltijden in Lelystad

Meer en meer consumenten eten kant-en-klaar producten van de kant en klaar maaltijd. Marja (80) gebruikt het al jaren. “Ik ben met name gek op de menu’s van Maaltijd service. Wij kopen standaard meerdere dagverse maaltijden. Het is voor mij onmisbaar geworden! De ingrediënten zijn gezond en erg divers. Vaak kies ik voor gerechten als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen en natuurlijk Kervelroomsoep. De magnetronmaaltijden voor ouderen in Lelystad worden gratis bezorgd. Prettig en handig in gekoelde plekken bewaren”.

Ook Keano (40) is gek op de thuismaaltijden in Lelystad. “Zo’n Maaltijdservice heeft misschien een suf imago. De laatste jaren is daar verandering in gekomen. kantenklaarmaaltijden.nl en ook Eet Smakelijk bieden hemelse makkelijke maaltijden. Grote porties, het past bij je voedingsgewoonte en het proeft heerlijk. We hebben een druk gezin.Een fulltime baan en veel andere verplichtingen. Zelf een lekker recept bereiden is niet altijd mogelijk. Even een opwarmmaaltijd bereiden is zo enorm handig. Ik kan het iedereen aanraden”.