Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Flevoland

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Flevoland? Via deze website bekijk je meer informatie. We omschrijven precies wat een maaltijdservice precies is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder gaan we verder in op de aanwezige type maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Regio Flevoland?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Populair zijn bijvoorbeeld: Gebakken aardappels en/of Kip tikka masala, witte rijst, doperwten. In onderstaande tekst vind je meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze gerechten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen zijn voedzame gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om het geheugen op peil te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Een baan, sport en studie vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: School, werken, muziek en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Flevoland: welke zijn geschikt?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Regio Flevoland dan bestaan er drie alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, prijzen, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Flevoland? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Dikwijls elke week 1 keer afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Ideaal als u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
Bekijk ook de mogelijkheden in Almere, Zeewolde, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder, Urk.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Flevoland

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal is dit contractueel geregeld met landelijke bedrijven voor magnetronmaaltijden in Regio Flevoland. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!