Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Noordoostpolder

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Noordoostpolder? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je alle belangrijke aspecten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice inhoudt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens vertellen we meer over de verschillende gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioFlevoland
GemeenteNoordoostpolder
PlaatsNoordoostpolder
Postcode8302
Website gemeentewww.noordoostpolder.nl
kant-en-klaar-maaltijden-noordoostpolder

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Noordoostpolder?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een lekkere kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Champignonsoep en/of Chili con carne. In onderstaand blok tref je enkele voorbeelden van groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze etenswaren zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden en ook om mentaal gezond te blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aangemalen, eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, en natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Een baan, sport en studie vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: Een drukke baan, hobby’s en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Noordoostpolder: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Noordoostpolder dan heb je eigenlijk 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, houdbaarheid en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Noordoostpolder? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. In de regel om de week op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-noordoostpolder

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder vind je een opsomming van landelijke aanbieders van warme maaltijden in Noordoostpolder. Per bezorgservice verstrekken we informatie als het huidige assortiment en vanafprijs. Tik op de button van een instantie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke organisaties van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder bekijk je een weergave van gemeentelijke aanbieders. Dat zijn bijv. stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op deze website vind je ook aanbieders in Epe, Heerde en Dronten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager HarzevoortLange Nering 108302 ECEmmeloord
SPAR van SlootenRing 868308 ANNagele
IJsselheem – De MeenteDorus Rijkersstraat 28281 DGGenemuiden
Keurslager van de WegKlaas Fuitestraat 328281 BZGenemuiden
SPAR Ten NapelGraaf Florislaan 348312 AXCreil
SPAR HoefnagelBaan 46-488307 AWEns
Keurslager PeesBreestraat 25b8316 ANMarknesse
Keurslager BrouwerDe Hofstee 48321 HGUrk
Catering & Zorg de PrinsenhofBedrijfsweg 328304 AZEmmeloord
Stichting Zorggroep Oude en Nieuwe LandSaturnusstraat 18303 CNEmmeloord
Overzicht met gemeentelijke instellingen van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Noordoostpolder

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met erkende organisaties voor magnetronmaaltijden in Noordoostpolder. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Noordoostpolder aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je vaak een tabel met de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 aspecten. Ten eerste zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Draadjesvlees in jus en Oma’s sudderlap, bietjes, gekookte aardappelen.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit doe je in circa 30 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Noordoostpolder.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Noordoostpolder?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €6,00. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,35) en desserts (vanaf €1,50).

Welk type leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Noordoostpolder. Dit zijn vaak grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Noordoostpolder?
Aan de hand van www.noordoostpolder.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Schokland
 • Kraggenburg
 • Marknesse
 • Luttelgeest
 • Bant
 • Rutten
 • Creil
 • Espel
 • Tollebeek
 • Nagele
 • Ens
 • Emmeloord