Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Marle

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Marle? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je tips en adviezen. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Ook vertellen we meer over de verschillende gerechten opties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteOlst-Wijhe
PlaatsMarle
Postcode8198
Website gemeentewww.olst-wijhe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-marle

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Marle?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Indisch gehaktbrood & Varkenslapje in jus. In de volgende paragraaf tref je enkele voorbeelden van groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om het geheugen op peil te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en diabetes, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Studeren, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Marle: welke zijn geschikt?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Marle dan zijn er 3 opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, prijs, herkomst producten en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Marle? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans 1 of 2 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Ideaal indien u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-marle

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bekijk je een verzameling landelijke keukens voor warme maaltijden in Marle. Per bezorgservice vind je praktische info zoals aanbod en het tarief. Kies een bezorgservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instanties van senioren maaltijden

Hierna vind je een weergave van kleinschalige bedrijven. Dat zijn bijv. welzijnsorganisaties, cateraars, supermarkten, zorginstellingen, stichtingen. Op deze website vind je ook aanbieders in Vaassen, Wapenveld en Veessen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Oude KeukenZwartekolk 108191 TKWapenveld
Coloriet – LaarhofWold 12-018225 CBLelystad
Maaltijdservice Gewoon LekkerSprengenweg 328181 NNHeerde
Slagerij NooteboomZuppeldseweg 88181 NHHeerde
Samenthuismaaltijd ServiceReigerstraat 9823 EAArnhem
Restaurant De UitertonMarktstraat 18224 MALelystad
BuurtzorgDe Schans 19 98231 KMLelystad
Restaurant HanzeborgKoningsbergenstraat 201A8232 DCLelystad
Woonzorg FlevolandMeentweg 128224 BPLelystad
Catering De Groene VeldenGroene Velden 1018211 BBLelystad
Weergave met plaatselijke maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Marle

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote organisaties voor magnetronmaaltijden in Marle. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en voedzame maaltijd eten rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Marle de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Bijv. Thaise viscurry, roerbakmix, gekookte rijst of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer een half uur op 110 – 125 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 10 minuten op 600 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Marle.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Marle?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke leverancier werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (vanaf €5,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,25).

Welk type leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice Marle. Voorbeelden zijn grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ten derde bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Olst-Wijhe?
Aan de hand van www.olst-wijhe.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.