Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Welsum

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Welsum? Middels onze site check je relevante info. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Daarbij gaan we dieper in op de beschikbare maaltijdopties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioOverijssel
GemeenteOlst-Wijhe
PlaatsWelsum
Postcode8196
Website gemeentewww.olst-wijhe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-welsum

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Welsum?

Houd je niet van koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals maaltijden als: Hutspot, hachee en Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes. In onderstaande tekst benoemen we allerlei soorten groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Ouderen: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en vegetarisch, diabetes, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies en vrienden wisselen elkaar snel af. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Starters: Werk, de fitness en feestjes met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Welsum: wat is het aanbod?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Welsum dan zijn er in feite drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Welsum? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Dikwijls per 6 of 12 stuks bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-welsum

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema bekijk je een verzameling grote aanbieders van warme maaltijden in Welsum. Per bedrijf bekijk je praktische info zoals assortiment en de tarieven. Selecteer een maaltijdservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige organisaties van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een overzicht met regionale leveranciers. Bijvoorbeeld cateraars, zorginstellingen, slagerijen, stichtingen, supermarkten. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook leveranciers in Oene, Vaassen en Vorchten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Oude KeukenZwartekolk 108191 TKWapenveld
Coloriet – LaarhofWold 12-018225 CBLelystad
Maaltijdservice Gewoon LekkerSprengenweg 328181 NNHeerde
Slagerij NooteboomZuppeldseweg 88181 NHHeerde
Samenthuismaaltijd ServiceReigerstraat 9823 EAArnhem
Restaurant De UitertonMarktstraat 18224 MALelystad
BuurtzorgDe Schans 19 98231 KMLelystad
Restaurant HanzeborgKoningsbergenstraat 201A8232 DCLelystad
Woonzorg FlevolandMeentweg 128224 BPLelystad
Catering De Groene VeldenGroene Velden 1018211 BBLelystad
Schema met gemeentelijke instanties van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Welsum

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentra (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel hebben ze een overeenkomst met erkende keukens voor magnetronmaaltijden in Welsum. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd nemen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Welsum zich aan moeten houden. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Bijv. Gepaneerde kipnuggets en Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Optie 1 is ongeveer 25 – 40 minuten op 110 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Welsum.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Welsum?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,55. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,35. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,75) en toetje (vanaf €1,00).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice Welsum. Voorbeelden zijn grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Olst-Wijhe?
Via www.olst-wijhe.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.