Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden De Wilp

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in De Wilp? Op kantenklaarmaaltijden.com verstrekken we tips en adviezen. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder gaan we verder in op de huidige type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGroningen
GemeenteWesterkwartier
PlaatsDe Wilp
Postcode9367
Website gemeentewww.westerkwartier.nl
kant-en-klaar-maaltijden-de-wilp

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in De Wilp?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Zoals maaltijden als: Forel met venkel en/of Hutspot, gesneden rundvlees. In onderstaande tekst tref je verschillende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of voor een beter geheugen en meer concentratie. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan eiwitrijk, zoutarm, gemalen, lactosevrij, en koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: Studie, sport en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in De Wilp: waar kan ik uit kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in De Wilp dan zijn er drie keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, versheid en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in De Wilp? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak 1 of 2 keer per maand aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. De oplossing indien u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-de-wilp

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hierna verstrekken we een overzicht met populaire bezorgers van warme maaltijden in De Wilp. Per organisatie bieden we relevante zaken zoals het huidige assortiment en de tarieven. Selecteer een instantie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van senioren maaltijden

In het schema hieronder tref je een lijst met lokaal georiënteerde bezorgservices. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, cateraars, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook organisaties in Boerakker, Marum en Niebert.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Zorggroep DrentheIndustrieweg 159402 NPAssen
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
Kemkers Groente en FruitKleuvenstee 319403 LTAssen
Icare – BoshofBeilerstraat 389401 PMAssen
Tafelgenot Maaltijdservice AssenHophullen 19403 WNAssen
Restaurant Eten Bij De BurenVredeveldseweg 759404 CCAssen
Slagerij MagerKoopmansplein 169401 ELAssen
Mennega CateringGroningerstraat 2a9401 BKAssen
Opsomming met lokaal georiënteerde aanbieders van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in De Wilp

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In onderstaand blok sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorggroepen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in De Wilp. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in De Wilp in de regel aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 componenten. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en bijzondere recepten. Bijv. Spaghetti Napoli of Venkelsoep met dille.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 30 minuten op 120 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 12 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in De Wilp.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in De Wilp?
De prijzen van de verschillende maaltijden kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,55) en toetje (vanaf €1,25).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice De Wilp. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste hebben we nog de zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Westerkwartier?
Door middel van www.westerkwartier.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen en spaartegoeden.