Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Ubbena

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor kant en klaar maaltijden bestellen in Ubbena? Middels onze site bieden we alle belangrijke aspecten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Ook bespreken we de actuele maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en je warmt ze eenvoudig en snel op. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioDrenthe
GemeenteAssen
PlaatsUbbena
Postcode9492
Website gemeentewww.assen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ubbena

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Ubbena?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Selecteer bijvoorbeeld: Varkens-groenteschotel en Viscurry, Sajour boontjes, Couscous. Hieronder tref je diverse groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: 75-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en vetarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, school, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ubbena: wat zijn de mogelijkheden?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Ubbena dan heb je feitelijk drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke type maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, onkosten, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ubbena? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter wekelijks of om de week op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. De oplossing wanneer het koken niet meer gaat en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-ubbena

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een weergave van landelijke organisaties voor warme maaltijden in Ubbena. Per instantie check je specificaties zoals aanbod en de tarieven. Klik op een instelling om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

Hierna bekijk je een weergave van kleinschalige leveranciers. Bijvoorbeeld stichtingen, cateraars, slagerijen, supermarkten, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook leveranciers in Rhee, Ter Aard en Zeijerveld.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Weergave met kleinschalige organisaties van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Ubbena

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgorganisaties (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met grote organisaties voor magnetronmaaltijden in Ubbena. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kinderen kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Ubbena de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je informatie over de voedingswaarden en toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. O.a. Reepjes varkensvlees in jus of Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 tot 10 minuten op 500 – 650 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Ubbena.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Ubbena?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft effect op de kosten. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €5,75. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en desserts (vanaf €1,10).

Welk type leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Ubbena. Dit zijn vaak professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ook hebben we nog de (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Assen?
Door middel van www.assen.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.