Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Eastermar

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Eastermar? Via deze website bekijk je alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice inhoudt, en wie er gebruik van kan maken. Tevens vertellen we meer over de huidige gerechten opties. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
PlaatsEastermar
Postcode9261
Website gemeentewww.tytsjerksteradiel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-eastermar

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Eastermar?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Zalmfilet in botersaus of Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes. In het gedeelte hierna tref je allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, muziek en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Eastermar: waar kan ik uit kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Eastermar dan heb je 3 keuzemogelijkheden: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Eastermar? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter per box van 6 gerechten bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeker praktisch indien u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-eastermar

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met grote bezorgers van warme maaltijden in Eastermar. Per bezorgservice doorzoek je eenvoudig details als aantal maaltijden en de tarieven. Klik op de knop van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van thuismaaltijden

Hierna bieden we een database met lokale bezorgservices. Bijvoorbeeld slagerijen, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Hurdegaryp, Tytsjerk en Noardburgum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Alles ûnder ien DakE.M. Beimastrjitte 339261 VGEastermar
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
Zorggroep – Bennema StateRijksstraatweg 1659254 DEHurdegaryp
BuurtzorgVan Weerden Poelmanstraat 139254 CSHurdegaryp
BuurtzorgVoorstraat 549291 CLKollum
SPAR DrogehamDe Buorren 269289 HGDrogeham
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
BuurtzorgVoorstraat 46a9285 NTBuitenpost
SPAR BijlsmaGreate Buorren 409263 PNGarijp
Opsomming met plaatselijke bezorgservices van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Eastermar

Ook zakelijke klanten kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook verzorgingslocaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal hebben ze een overeenkomst met grote organisaties voor magnetronmaaltijden in Eastermar. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Eastermar specifiek aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 onderdelen. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. O.a. Kipschnitzel & Macaronischotel bolognese.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Eastermar.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Eastermar?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,55. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,30) en toetje (vanaf €0,90).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Eastermar. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tenslotte onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Tytsjerksteradiel?
Door middel van www.tytsjerksteradiel.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.